Caterina wohnung - Poreč

Wie finden sie uns

Naša je kuća seosko imanje smješteno između vinograda i maslinika koji okružuju grad Poreč. Pod nazivom stancija Bergamante, imanje je okarakterizirano starim i ogromnim stoljetnim borom,  koji raste baš u našem dvorištu i predstavlja simbol i autentičnost naše kuće. Izuzetna tišina koja vas dovodi u  uski dodir sa prirodom i  blizina centra (5 min autom), ujedinjeni su, s  prelijepim i pitoreskim pejzažima područja. Naš najjači adut u ponudi smještaja, jest pogled na more.
Ponuda smještaja, na upit, nudi i doručak koji se sastoji od tipične istrarske kuhinje, kao što su marmelada od jagoda, smokava i bresaka, istraskog pršuta i domaćeg kruha...
Odmor kod Caterine,  osim mora, tišine, tipične kuhinje i netaknute prirode u okolici, nudi i bogatu kulturno-povjesnu baštinu okarakteriziranu širokom paletom drevnih običaja stanovnika Poreča i okolice.

 

Nalazimo se na cesti koja teče iz Poreča prema Vrsaru, 50 metara nakon raskrižja koji vodi prema Plavoj Laguni skećete ulijevo i pratite je. Nakon 500 metara opaziti ćete dvorište, u kojem se nalazi  stoljetni bor.
Kada uđete u dvorište, onda ste napokon stigli kod Caterine.

 

Maps

 

 

Apartmani Caterina, St. Bergamante 9, 52 440 Poreč, Mob:098 173 92 80, Tel:052 451 748

, e-mail: caterina@caterina-apartmani.com